Transport si Plata

 

Modalitati de plata
Plata se face la livrarea comenzii (ramburs).

Plata se face prin intermediul Mobilpay, card.

Transportul comenzilor
Pentru livrarea comenzilor, www.brenet.ro utilizeaza serviciile de curierat rapid. In functie de zona de livrare, durata medie si costurile transportului pentru toate comezile plasate prin intermediul site-ului nostru sunt:

Zona
Companie curierat
Cost
Durata
National - aria de acoperire CARGUS ROMANIA 20 RON 24-48 ore

Pentru comenzi mai mari de 99 RON, transportul va fi suportat integral de catre noi*.

*Livrarea este gratuita in aria de acoperire a curierului, in limita a 5kg.

 

Retur

Conform legislatiei in vigoare clientul are dreptul de a returna orice produs in termen de 10 zile lucratoare de la receptia acestuia si poate viza solicitarea sumei de bani inapoi sau schimbarea cu un alt produs. In ambele cazuri, valoarea in bani returnata sau produsul inlocuit se refera strict la costul produselor, exclus taxele de expeditie. Atunci cand clientul doreste schimbarea produsului, tot in sarcina sa va cadea si plata retrimiterii coletului cu produsul schimbat.

La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de factura de achizitie; sub nicio forma nu se admit la retur produse care au fost desfacute, testate, nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse.

Atunci cand ambalati un produs pentru retur trebuie sa acordati o cat mai mare grija acestui aspect pentru ca produsul sa fie ferit de socuri ce pot aparea in timpul transportului. Produsele care ajung retur in forma necorespunzatoare datorata ambalarii defectuoase nu vor putea beneficia de garantia returnarii.
Inainte sa returnati produsul va rugam sa ne contactati pe e-mail,  brenet@brenet.ro si sa ne specificati numarul comenzii respectiv numarul facturii.

 
Acasă | Despre noi | Transport si plata | Garantie | Termeni și condiții | ANPC | Contact
Preturile afisate pe acest site includ TVA.
Toate drepturile rezervate S.C. BRENET DISTRIBUTION S.R.L. © 2010 - 2013
Nr. R.C.: J05/1663/2011, C.U.I.: RO29112045
Viziteaza magazinul Brenet.ro pe ShopMania

Panel Tool

Reset